potrepstine vOvih dana realizirana je nabava higijenskih i kućanskih potrepština za korisnike u projektu 'Zlatne žene za zlatnu dob'.


Gradonačelnik Josip Mišković sa suradnicima je izvršio preuzimanje naručenih pakete koje će preuzeti žene zaposlene na projektu i potom izvršiti podjelu istih krajnjim korisnicima. „Provedenim postupkom javne nabave za dobavljača ovih proizvoda izabrana je tvrtka Insako iz Zagreba koja će pakete isporučivati prema definiranoj mjesečnoj dinamici. Riječ je o osnovnim higijenskim i kućanskim potrepštinama potrebnima za kvalitetno održavanje kućanstava korisnika čistima i urednima“- naglasio je gradonačelnik Josip Mišković.

potrepstine1

potrepstine2

potrepstine3
Nabava paketa osnovnih higijenskih i kućanskih potrepština za oko 130 krajnjih korisnika projekta Zaželi na području Grada Popovače u potpunosti je financirana sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Podsjećamo, Grad Popovača je iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Programa zapošljavanja žena „Zaželi", za projekt pod nazivom 'Zlatne žene za zlatnu dob' ostvario bespovratna sredstva u iznosu od 4.647.297,47 kuna temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava UP.02.1.1.05.0196 kojeg je sklopio sa Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Razdoblje provedbe projekta je od 27.9.2018. do 27.3.2021. godine.

potrepstine4

potrepstine5