uvjerenje gerontodomaciceU okviru provedbe projekta 'Zlatne žene za zlatnu dob- faza II.', pet zaposlenih žena uspješno je završilo program edukacije za gerontodomaćice.

naslovnaGrad Popovača raspisuje Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u okviru Projekta Zaželi- program zapošljavanja žena 'Zlatne žene za zlatnu dob'- FAZA II.

završna konferencijaU prostoru Vinskog podruma 9. prosinca održana je završna konferencija projekta 'ZLATNE ŽENE ZA ZLATNU DOB- faza II'.

ZLATNA DOB faza II LETAK A41Po provedenom Javnom natječaju za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta Zaželi – faza II, sklopljeni su ugovori sa izabranim kandidatkinjama koje s radom sa korisnicima kreću od 1. listopada 2021.

IMG 20220422 WA0002U sklopu provedbe projekta „Zlatne žene za zlatnu dob – faza II“ u okviru Programa Zaželi redovno se na mjesečnoj razini vrši i isporuka paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština prema svakom krajnjem korisniku.

zaželi vGrad Popovača zaprimio je ovih dana Odluku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kojom je osiguran nastavak projekta 'Zlatne žene za zlatnu dob' u okviru programa ZAŽELI.

naslovnaPovjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje listu kandidata prijavljenih na Oglas za prijem na radno mjesto: administrativni djelatnik projekta ZAŽELI-faza II, te Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti onim kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete Natječaja.

zazeli konferencija vU prostoru Doma kulture u Popovači 28. prosinca 2021. održana je početna konferencija projekta „Zlatne žene za zlatnu dob – faza II“ u okviru Programa Zaželi.

naslovnaGrad Popovača objavljuje Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto- Administrativni djelatnik projekta 'ZAŽELI'- faza II.