zaželi vGrad Popovača zaprimio je ovih dana Odluku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kojom je osiguran nastavak projekta 'Zlatne žene za zlatnu dob' u okviru programa ZAŽELI.

bicikli mU okviru provedbe programa ZAŽELI, ženama zaposlenima na projektu 'Zlatne žene za zlatnu dob' uručeni su bicikli koje će koristiti prilikom odlazaka korisnicima.

zavrsni sastanak vOvih dana, točnije 3. prosinca 2020.,  uspješno je završeno zapošljavanje 30 žena zaposlenih na projektu 'Zlatne žene za zlatnu dob' koje su u okviru programa ZAŽELI tijekom protekla 24 mjeseca pružale pomoć starijim korisnicima u nepovoljnom položaju na području Grada Popovače.

zazeli konferencija vU Popovači je 28. veljače održana početna konferencija Projekta 'ZLATNE ŽENE ZA ZLATNU DOB'.

zaželi diplome 3 vU okviru provedbe projekta 'Zlatne žene za zlatnu dob', 15 zaposlenih žena uspješno je završilo program edukacije za gerontodomaćice. Za provedbu edukacije angažirano je Pučko otvoreno učilište iz Kutine.

zazeli vGradonačelnik Josip Mišković nazočio je svečanom potpisivanju ugovora za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda.

potrepstine vOvih dana realizirana je nabava higijenskih i kućanskih potrepština za korisnike u projektu 'Zlatne žene za zlatnu dob'.

Lenta i logotip1 vGrad Popovača započeo je aktivnosti provedbe projekta 'Zlatne žene za zlatnu dob' financiranog iz Europskog socijalnog fonda.