zazeli3 zavrsnakonferencija mU prostoru Vinskog podruma jučer, 25. srpnja održana je završna konferencija projekta 'ZLATNE ŽENE ZA ZLATNU DOB- faza III'.

potpisivanje ugovoraGradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković potpisao je 1. veljače 2023. sa 30 zaposlenica Ugovore o radu na određeno vrijeme za obavljanje poslova pomoći i podrške osobama starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju radi provedbe projekta „Zlatne žene za zlatnu dob- faza III“.

isporuka paketa vProvedba projekta „Zlatne žene za zlatnu dob – faza III“ u okviru Programa Zaželi, kao i prijašnje, uključuje redovnu mjesečnu isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština prema svakom krajnjem korisniku.

opcina2Grad Popovača raspisuje Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u okviru Projekta Zaželi- program zapošljavanja žena 'Zlatne žene za zlatnu dob- FAZA III'.

zaželi početna konferencijaU petak, 24. veljače održana je početna konferencija projekta 'ZLATNE ŽENE ZA ZLATNU DOB- faza III'.

ZAZELI3 VMinistar Marin Piletić u Sisku je 28. prosinca 2022. godine uručio 15 ugovora vrijednih više od 14 milijuna kuna za projekte koji se provode u sklopu Poziva „Zaželi“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.